Brows by Melz

Eyebrow styling

Bij de eyebrow styling worden wenkbrauwen in gepaste vorm geharst, geverfd en gemodelleerd. Er wordt gekeken naar de vorm van je gezicht, vorm van je natuurlijke wenkbrauwen en je uitstraling.

 

Cosmetic eyebrow tattoo

Altijd perfecte wenkbrauwen met cosmetische tatoeage. Voor kleine correcties, vollere wenkbrauwen of algehele wenkbrauwen met natuurlijke uitstraling.

Door middel van haarfijne naaldjes worden er pigmenten in de huid getatoeëerd. Een stuk minder diep dan een gewone tatoeage waardoor het een mooie, natuurlijke schaduweffect krijgt. Met de Hairstroke techniek kunnen er flinterdunne streepjes overheen gezet worden waardoor het lijkt of er echte haartjes zitten.

 

Let op! cosmetische tatoeage is geen vervanging voor make-up maar een behandeling om uw natuurlijke wenkbrauwen mooier te maken. Cosmetische tatoeage ligt in de huid en make-up ligt op de huid en geeft dus altijd een heftigere look. Hou ook altijd uw wenkbrauwen bij dmv styling. De perfecte wenkbrauwen zijn geharst, geverfd en gemodelleerd of gecorrigeerd met potlood, poeder, wax of cosmetische tatoeage.

Brows by Melz 2014